ورود |عضويت يكشنبه 28 مهر ماه 1398
Module Border Module Border
  شرح خبر 
98/06/27

بیماری پوسیدگی قارچ عسلی در درخت انار


بهترین راه مقابله با بیماری پوسیدگی قارچ عسلی در درخت انار پیشگیری و جلوگیری از گسترش آلودگی و استفاده از قارچ کش های مرسوم با هماهنگی کلینیک های گیاه پزشکی است.
به گزارش آقای مهندس قاسمی سرپرست مرکز جهاد کشاورزی کوهپایه در بازدید بعمل آمده از باغات انار بخش کوهپایه با نوع خاصی از خشکیدگی برخورد شد و در درختان مورد نظر علایمی نظیر زرد و خشک شدن برگ ها، خشکیدگی شاخه ها و نهایتا خشکیدگی کل درخت و علایم اختصاصی پوسیدگی ریشه و طوقه و تشکیل پوشش سفید رنگ قارچی در ناحیه طوقه انار موسوم به قارچ عسلی تشخیص داده شد. بر همین اساس اکیپ کارشناسان حفظ نباتات و تولیدات گیاهی استان اصفهان (آقای مهندس شریفی و مهندس طیاری) در تاریخ 24/6/98 ازباغات آلوده به این بیماری بازدید نموده و با توجه به اینکه آلودگی قارچ عسلی به عنوان یک عامل بیماری زای بسیار مخرب محسوب می شود و این بیماری هنوز گسترش زیادی در منطقه نیافته است، لذا بهترین راه مقابله با آن پیشگیری و جلوگیری از گسترش آلودگی و استفاده از قارچ کش های مرسوم با هماهنگی کلینیک های گیاه پزشکی مورد تایید جهاد کشاورزی می باشد. در پایان به برخی از نکات کلیدی در حفاظت ازباغ های انار اشاره می گردد: 1-آبیاری باغات می بایست به صورت منظم و سبک باشد به طوری که دور طوقه درخت را آب نگیرد. 2- در درختانی که دچار علایم پژمردگی و خشکی می باشند از مصرف کود حیوانی حتی الامکان خودداری گردد. 3- درختانی که کاملا خشک شده اند حتما با ریشه از خاک خارج و به بیرون از باغ منتقل شوند. 4- از جابجایی خاک و نهال در باغات آلوده خوداری شود.
استفاده از اين خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
نظرات شما
افزودن نظر شما
ارسال نظر
بازگشت
Module Border Module Border
 
Copyright (c) 1398/07/28 پرتال مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا